Vores historie

Nr. Onsilds historie går generationer tilbage. Det hele startede med slagterkone Anne Kirstine, som havde sin helt egen opskrift på frikadeller. Opskriften var baseret på godt kød, ”det rigtige håndelag” og en sans for den gode klassiske frikadellesmag.

Anne Kirstines barnebarn Slagter John Madsen og hans kone Conni Madsen overtog hans bedstemors opskrifter og viden om at lave frikadeller, og har siden udviklet det til en rigtig frikadelle-forretning. I John og Connis tid er der kommet en gårdbutik til, ligesom frikadellerne er blevet kendte og værdsatte i hele landet via salg til Food Service.

Meget er sket siden de første håndformede frikadeller, men kvaliteten er stadig den samme. I dag har Nr. Onsild omkring 20 forskellige slags frikadeller i sortimentet, ligesom der er blevet udviklet en lang række andre slagterprodukter. Så nu laver Nr. Onsild også farsbrød, kødboller og karbonader. Naturligvis også af dansk kød og i samme høje kvalitet, som Nr. Onsild-frikadellen er kendt for.

John og Conni besluttede i foråret 2020, at tiden var kommet til at lade nogle andre videreføre Nr. Onsild. Efter mange gode snakke og drøftelser, så endte det med at John og Conni solgte Nr. Onsild til fødevare-virksomheden Future Food. Future Food fokus er at lave mad af høj kvalitet og med en smag, der matcher de gode hjemmelavede produkter. Præcis som Nr. Onsild har været kendt for igennem alle årene.