Inspiration

Farsbrød m. bacon på mos m. løgsauce og estragon

Præsenter en klassisk og mættende ret i kantinen ved at kombinere et saftigt farsbrød omviklet med bacon med en cremet mos af butternut squash og pastinak. Tilbered en fyldig løgsauce af løg, kyllingefond, smør og mel, og afrund den med et strejf af estragon for at tilføre en aromatisk, frisk smag. Retten er let at lave i store mængder og giver en hjemlig fornemmelse, som kantinens gæster vil sætte pris på.

Ingredienser

Butternut squash, pastinak. Estragon Løgsauce: Løg, kyllingefond, smør, mel.

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Farsbrød m. porre 120-125 g.

Varenr. 1326

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Frikadeller 95-100 g.

Varenr. 1247

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Frikadeller 120-125 g.

Varenr. 1156

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Kyllingefrikadeller på linsesalat i vinaigrette