Inspiration

Græske frikadeller bagt i tomatsauce me. feta og couscoussalat

Tilbered vores frikadeller i fad med tomatsauce i storkøkkenet, og portionsanret med en mættende couscoussalat – en innovativ servering, der nemt kan tilpasses kantinens behov. Serveringen kan varieres med andre varianter af Nr. Onsilds frikadeller for at imødekomme forskellige smagspræferencer. Overvej eventuelt også vores kyllingefrikadelle i karrysauce med kokos til en asiatisk inspireret menusætning, der er optimeret til effektiv produktion og håndtering i food service.

Ingredienser

Couscoussalat: Couscous, rød peberfrugt, agurk, tomat, rødløg Tomatsauce: Flåede tomater, løg, hvidløg, feta, pinjekerner, basilikum

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Kødboller på spyd i sticky glace m. nudelsalat og chiliolie dressing

Inspiration

Asiatisk kødbolle på sweet potato creme m. quinoa og edamame

Inspiration

Italiensk kødbolle på pizza m. parmesan og tomater