Inspiration

Medister på farverig quinoasalat

Skab en indbydende servering i kantinen ved at kombinere medister med en farverig quinoasalat af sort quinoa, pastinakker, gulerødder, frisk persille og syltede rødløg. De søde rodfrugter og den syrlige rødløg tilfører friskhed, mens den mørke quinoa giver et mættende fundament. Denne ret er nem at producere i større mængder og passer godt til et travlt storkøkken, hvor både smag og effektivitet er i fokus.

Ingredienser

Sort quinoa, pastinakker, gulerødder, persille, syltede rødløg.

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Mini frikadeller 35-40 g.

Varenr. 1066

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Øko mini frikadeller 35-40 g.

Varenr. 1030

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Mini velfærds-kyllingefrikadeller 35-40 g.

Varenr. 1223

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Mini frikadeller på pasta i bechamel m. ærter og citron