Inspiration

Perlebygdeller m. tomat og chili m. frisk tomatsalat

Perlebygdeller med friskhed og fylde. Lad de krydrede perlebygdeller med tomat og chili spille sammen med en enkel salat af solmodne tomater, rødløg og cremet feta. En let vinaigrette binder det hele sammen og fremhæver både sødme og syre, mens et strejf friskkværnet peber giver kant. Toppet med grøn basilikum får retten både duft og dybde. En ligetil servering, der balancerer det fyldige og det friske – ideel som en let og smagfuld servering – oplagt til frokost eller som et hurtigt måltid i løbet af dagen.

Ingredienser

Cherrytomater, Feta, Rødløg, Chili, Olivenolie, Eddike (hvidvins- eller balsamico), Flagesalt og friskkværnet peber, Frisk basilikum

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Øko veganske frikadeller 65-70 g

Varenr. 1308

2 x 2,5 kg pr. kolli

Produkter

Mini grøntsagsfrikadeller 35-40 g

Varenr. 1329

2 x 2,5 kg pr. kolli

Produkter

Øko perlebygdelle m. svampe og timian 50-55 g

Varenr. 1400

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Perlebygdeller m. svampe og timian m. en salat af grønne bønner, tomat og feta

Inspiration

Perlebygdeller m. tomat og chili i farverig mexibowl

Inspiration

Vegadelle m. bønnesalat med ærter, purløg og grapefrugt