Inspiration

Græske minifrikadeller i indisk karrysuppe m. brød

Tilbered en spændende fusion i storkøkkenet ved at servere græske minifrikadeller i en krydret indisk karrysuppe. Sautér løg, hvidløg og ingefær, og tilsæt indisk karry og kokosmælk for at opnå en fyldig, cremet base. Top suppen med friske forårsløg for et farverigt løft, og servér med brød for at fuldende måltidet. Denne ret er nem at producere i større mængder og giver kantinens gæster en overraskende, men harmonisk smagsoplevelse.

Ingredienser

Løg, hvidløg, ingefær, indisk Karry, kokosmælk, forårsløg.

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Nr. Onsild´s asiatiske kødbolle 30-35 g.

Varenr. 1342

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Nr. Onsild´s köfte kødbolle 30-35 g.

Varenr. 1343

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Oksekødboller 30-35 g.

Varenr. 1314

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Köfte kødbolle i pita m. creme fraiche dressing og tilbehør

Inspiration

Asiatisk kødbolle på sweet potato creme m. quinoa og edamame

Inspiration

Italiensk kødbolle på pizza m. parmesan og tomater