Inspiration

Medister i vinter hot dog m. nordisk coleslaw og sylt

Den klassiske hot dog får et vinterligt og nordisk twist. Nr. Onsild Medister serveres i blødt briochebrød med en cremet coleslaw af rødkål, grønkål, gulerødder og rødløg – vendt i en frisk dressing med dijonsennep, mayonnaise, cremefraiche og æbleeddike. Toppet med grov sennep, syltede agurker og syltede rødløg bliver det en varmende og smagfuld servering, der både fungerer som frokostfavorit og som en anderledes ret på sæsonens buffet.

Ingredienser

Brioche hot dog brød, frisk rødkål, frisk grønkål, snittede gulerødder, rødløg, dijon sennep, mayonnaise, cremefraiche 18 %, æbleeddike, salt og peber. Grov sennep, syltede agurker i grove skiver, syltede rødløg i ringe.

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Snack frikadeller 20-25 g

Varenr. 1067

2 x 2,5 kg pr. kolli

Produkter

Mini frikadeller 35-40 g

Varenr. 1066

2 x 2,5 kg pr. kolli

Produkter

Øko mini frikadeller 35-40 g

Varenr. 1030

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Medister m. bagte rødbeder, rødløg, salattern og valnødder.

Inspiration

Medister m. grønkålssalat m. syltet knoldselleri, granatæble og mandler

Inspiration

Medister på farverig quinoasalat