Nr. Onsild´s italienske kødbolle 30-35 g.
Varenr. 1341
2 x 2,5 kg. pr. kolli
Nr. Onsilds italienske kødbolle på 30-35 g. er lavet af grisebov, den har en dyb og fyldig smag, hvor kødets naturlige umami forstærkes af parmesan ost. Smagen friskes op og balanceres med hvidløg, persille og rosmarin. Med øje for den gode smag har vi ladet os inspirere af den italienske sofrito, som giver bunden i mange italienske sammenkogte rette. Derfor har vi inkorporeret løg og gulerødder i vores bud på en italiensk kødbolle. farsen er håndrørt af dansk grisbov, for den gode struktur, skorpen er gylden og sprød, fordi vi pandesteger dem i rapsolie. De er både velegnet i tomatsovs, som kødelement på en tallerkenservering eller som et middelhavsinspireret indslag på buffet.
Ingredienser
Dansk grisekød ﴾74,7%﴿, krydderiblanding ﴾hvedemel, salt, antioxidant E‐331 ﴾kartoffel/majs/rørsukker/sukkerroer﴿, løg, dextrose/hvede, hydrolyseret vegetablisk protien ﴾majs﴿, peber.﴿, løg, parmasan ﴾mælk, salt, osteløbe﴿, gulerod, persille, hvidløg, rosmarin, vand.