Inspiration

Asiatisk kødbolle på sweet potato creme m. quinoa og edamame

Skab en spændende smagsoplevelse i kantinen ved at servere en saftig asiatisk kødbolle på en cremet sweet potato-puré, tilsmagt med hvidløg, ingefær og cremefraiche. Komplementér kødbollen med sort quinoa og edamamebønner, som tilfører både fylde og tekstur, og top med forårsløg for en frisk, aromatisk afslutning. Retten er nem at producere i større mængder og tilføjer et moderne indslag til menuen.

Ingredienser

Sweet potato creme: Sweet potato, hvidløg, ingefær, creme fraiche. Edamame bønner, sort quinoa, forårsløg.

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Kødboller 30-35 g.

Varenr. 1311

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Kødboller 45-50 g.

Varenr. 1141

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Mini velfærds-kyllingefrikadeller 35-40 g.

Varenr. 1223

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Köfte kødbolle i pita m. creme fraiche dressing og tilbehør

Inspiration

Italiensk kødbolle på pizza m. parmesan og tomater

Inspiration

Italiensk kødbolle i tomatsauce m. squashpasta