Inspiration

Italiensk kødbolle på pizza m. parmesan og tomater

Giv kantinens gæster en autentisk smag af Italien ved at toppe en sprød pizzabund med tomatsauce, mozzarella, parmesan og cherrytomater, før du lægger saftige kødboller ovenpå. Afslut med frisk basilikum for at tilføje et aromatisk pift. Pizzaen er let at tilberede i større mængder og kan skæres i stykker, der passer til både travle frokostpauser og mere afslappede serveringer.

Ingredienser

Pizzabund, tomatsauce, mozzarella, parmesan, cherrytomater, basilikum.

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Mini frikadeller 35-40 g.

Varenr. 1066

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Øko mini frikadeller 35-40 g.

Varenr. 1030

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Nr. Onsild´s köfte kødbolle 30-35 g.

Varenr. 1343

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Köfte kødbolle i pita m. creme fraiche dressing og tilbehør

Inspiration

Italiensk kødbolle i tomatsauce m. squashpasta

Inspiration

Asiatisk kødbolle på sweet potato creme m. quinoa og edamame