Inspiration

Köfte kødbolle i pita m. creme fraiche dressing og tilbehør

Tilbyd en fleksibel salatbuffet, hvor kantinens gæster selv kan fylde deres pitabrød med saftige, köfte-inspirerede oksekødboller, agurker, tomater, syltede rødløg, sorte oliven og sprød iceberg. Komplementér smagen med en frisk dressing af cremefraiche rørt med hvidløg og dild. Denne opsætning er nem at producere i større mængder og giver mulighed for, at hver enkelt kan sammensætte sit måltid efter egen smag – perfekt til en travl kantine, hvor variation og hurtig servering er i fokus.

Ingredienser

Pitabrød, agurker, tomater, syltede rødløg, udstenede sorte oliven, iceberg salat. Dressing: Creme fraiche, hvidløg, dild.

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Øko mini oksefrikadelle 35-40 g.

Varenr. 1080

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Græske frikadeller m. salattern 65-70 g.

Varenr. 1118

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Mini frikadeller m. porre 35-40 g.

Varenr. 1002

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Asiatisk kødbolle på sweet potato creme m. quinoa og edamame

Inspiration

Italiensk kødbolle på pizza m. parmesan og tomater

Inspiration

Italiensk kødbolle i tomatsauce m. squashpasta