Inspiration
Kødboller på spyd i sticky glace m. nudelsalat og chiliolie dressing
Tilbered kødbollerne i større mængder, og pensl dem med en sticky, sød-syrlig glace af eddike, sukker og en smule maizena. Anret dem på spyd for nem håndtering og indbydende præsentation. Servér dem på en frisk nudelsalat med glasnudler, gulerødder og grønne bønner (haricot verts), toppet med ristede sesam for ekstra knas. Komplementér retten med en cremet chilioliedressing af cremefraiche, rapsolie og chiliflager for et let krydret pift.
Denne moderne og smagfulde servering er nem at portionsanrette i kantinen og kan også tilbydes som takeaway. Overvej at supplere med et groft brød eller en ekstra salat for at skabe et fuldt måltid, der passer til både store og små spisende.
Ingredienser
Sticky Glace: Eddike, sukker, maizena Nudelsalat: Glasnudler, gulerødder, grønne bønner (Haricot Verts), ristede sesam Chiliolie dressing: Creme fraiche, rapsolie, chiliflager


