Inspiration

Mini frikadeller på pasta i bechamel m. ærter og citron

Tilbered en populær og nem ret til kantinen ved at kombinere mini frikadeller med en cremet bechamelsauce af smør og mælk. Vend friskkogt pasta i saucen, og tilsæt fine ærter for både farve og smag. Top med revet citronskal for et let, syrligt løft. Retten er velegnet til produktion i større mængder og kan holdes varm uden at miste sin konsistens. Overvej at supplere med en frisk salat eller groft brød, så gæsterne kan få et komplet måltid.

Ingredienser

Bechamel: Mælk, smør Derudover: Fine ærter, citronskal, pasta

Produkter der kan bruges til retten

Produkter

Nr. Onsild´s köfte kødbolle 30-35 g.

Varenr. 1343

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Nr. Onsild´s italienske kødbolle 30-35 g. 

Varenr. 1341

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Produkter

Græske frikadeller m. salattern 65-70 g.

Varenr. 1118

2 x 2,5 kg. pr. kolli

Mere inspiration fra Nr. Onsild

Inspiration

Medister på farverig quinoasalat